NewsLOUIS X

April 26, 2023by et05230@gmail.com

Arntit Stavro i njohur gjithashtu si “Louis X” është një producent dhe DJ i muzikës elektronike me bazë në Mykonos, Greqi. I ndikuar nga emrat më të mëdhenj në skenën EDM si David Guetta, Swedish House Mafia dhe më shumë, ai filloi të prodhonte muzikë që në moshën 16-vjeçare. Në vitin 2015 ai vendosi të transferohej në Londër për të studiuar prodhimin muzikor dhe inxhinierinë e zërit në Shkollën e Muzikës Pointblank.

Follow me

https://itslouisx.com/wp-content/uploads/2023/03/tiktok_b-w_37.png

© 2023 LOUIS X